Alarmsystem

Et alarmsystem skal ikke blot give en følelse af tryghed. Det skal give en fuldkommen sikkerhed for, at ens ejendom er sikret - både når man er ude og hjemme.

Se hvordan et alarmsystem giver en optimal dækning.
Se hvordan et alarmsystem giver en optimal dækning.

Skiltning og sikring

Ved opsætning og installation af et alarmsystem fra Tele-Control opsættes der samtidig skiltning. Denne skiltning har en præventiv effekt over for indbrud og ubudne gæster i ejendommen. Skulle uheldet alligevel være ude, sikrer alarmsystemet øjeblikkelig alarmering og vagt. 

Det hele er samlet hos os

At opsætte et alarmsystem i sit hjem eller i sin virksomhed består af 4 trin: Rådgivning, indkøb af udstyr, installation og vagt. Vi har besluttet at samle det hele hos os. Det giver vores kunder den tryghed, at der kun er én samlet pris at forholde sig til.

Skræddersyede alarm-reaktioner

Med Tele-Controls moderne centraler, er det ikke blot muligt at starte en sirene og tilkalde en vagt, hvis alarmen går. Det er også muligt at indstille centralen til automatisk at sende en SMS eller ringe op. Så er din familie eller dine ansatte de første til at få besked, hvis der går en alarm.

Forsikringsgodkendte alarmsystemer

Ved at vælge et professionelt opsat alarmsystem er man sikker på, at de krav forsikrings- og pensionsselskabet stiller bliver overholdt. Det gælder både de små og simple alarmløsninger samt de større løsninger med mange sensorer og evt. overfaldstryk og røgkanoner.

Brugervenlig betjening af alarm

Betjeningspanelet er stedet, hvor brugeren aktiverer og frakobler alarmen samt laver øvrige indstillinger. Tele-Control installerer nogle af markedets mest pålidelige og brugervenlige betjeningspaneler til alarmsystemet. 

Forskellige muligheder for udstyr

Betjeningspanelet kan også udskiftes, så det passer brugeren bedre mht. funktionalitetskrav, design og sikkerhedsstandard. Vi er altid behjælpelige med at finde den rette løsning.

"Vi har andre folks indbo stående, mens deres huse bliver bygget om. Derfor skal vi være topsikrede i mod indbrud. Tele-Control udførte opgaven præcis, som det skulle være. Det var en nem proces for os."

 

Steen Funder

Globus Services ApS