Brandsikring

Både i private hjem og for erhverv gælder der en række regler og krav til sikring af ejendom og byggeri. Tele-Control tager kunden i hånden og sørger for en optimal og korrekt opsætning branddetektorer og alarmeringsanlæg. 

 

Privat brandsikring

For private tilbyder vi installation af markedets nyeste røgdetektorer, der kan forbindes til hinanden. På den måde er man sikker på at høre sirenen, uanset hvor i huset røg er detekteret. 

Man bør placere en brandmelder i husets højeste punkt og som minimum 1 brandmelder på hver etage. Ingen hjem er dog ens, og både indretning og husets størrelse er afgørende for, hvordan man opnår den mest optimale brandsikring af hjemmet. 

Professionelle brandanlæg

Den afgørende forskel imellem privat og professionel brandsikring er, at brandvæsenet automatisk tilkaldes ved alarm. Til erhverv tilbyder vi rådgivning omkring og opsætning af ABA-anlæg (Automatisk Brandalarmerings Anlæg). 

Mange steder er der helt klare regler omkring, hvorvidt virksomheden er forpligtet til at have et ABA-anlæg. Det gælder blandt andet offentlige institutioner og virksomheder. Vi møder den lovgivning og de certificeringer, der kræves af offentlige institutioner og virksomheder, når det kommer til brandsikring. 

Et ABA-anlæg fungerer ligesom et alarmsystem ved hjælp af en lokal central, der styrer alle ejendommens meldere, alarmtryk og sirener. De brandmeldere vi oftest bruger er optiske røgdetektorer, multikriteriedetektorer og thermodektektorer. 

Kontakt os i dag - og vær sikker på at have den optimale og korrekte brandsikring af din ejendom.

"Tele-Control har leveret vores sikringsanlæg, overvågning og adgangskontrol. Tingene skal virke, og det skal være her og nu. Det er dét, vi har behov for hos os"

 

Ole Hermansen

Frederikssund-Halsnæs Brand & Redningsberedskab