El-installation

Tele-Control leverer el-installation til både private og erhverv, og vi klarer alt fra mindre tekniske installationsopgaver til større industriprojekter. 

Kvalitet og sikkerhed frem for alt

Meget af vores arbejde består i vedligeholdelse af eksisterende elektriske anlæg, men vi udbygger og installerer også nye elektriske anlæg, maskiner og apparatur. Vores kompetencer er brede, og kvaliteten er altid i top, så din sikkerhed er garanteret.

Intelligente elløsninger med IHC

Kunne du forestille dig, at lyset i soveværelset også tænder kaffemaskinen i køkkenet, så kaffen står klar? Eller at lyset i boligen tænder, hvis røg- og tyverialarmen går? Med "Intelligent House Concept" kaldet IHC er der mulighed for at bringe fremtiden ind i din elinstallation og ind i dit hjem eller virksomhed. Funktionerne programmeres ind i en lille central, som styrer hvilke reaktioner der skal hvor og hvornår. Kontakt os og hør mere om mulighederne med IHC.

Spar penge med KNX

Få samlet dine tekniske installationer i et moderne KNX-system, der sikrer at energien bliver brugt bedst muligt. Det giver store besparelser på op til 40% om året, og et KNX-system koster typisk kun 10-20% mere end typisk el-installation, så for mange mennesker kan det være en god investering. Kontakt os og hør mere om mulighederne med KNX.

Samarbejdet har været en god investering for os.

Steen Funder, Globus Services

"Jeg vil helt klart foreslå Tele-Control til dem jeg møder, der har behov for et stykke elektrikerarbejde på grund af deres troværdighed, kvalitet og personerne bag."

 

Ole Aabel

OBH Ingeniørservice