Videoovervågning giver dig sikkerhed

Videoovervågning er et naturligt valg i forbindelse med sikring af sit hjem, en virksomhed eller en institution. Det er dog kun med en overvågningsløsning, der giver den rigtige dokumentation, at man effektivt kan mindske risikoen for en kriminel handling.

Se hvad videoovervågning kan gøre for dig og dit hjem eller virksomhed.
Se hvad videoovervågning kan gøre for dig og dit hjem eller virksomhed.

Lovgivningens krav

Vores erfaring er desværre, at over 50% af de eksisterende overvågningssystemer ikke overholder de danske lovkrav eller er direkte ulovlige. Det kan blive et alvorligt problem. Vi sørger for at give den korrekte rådgivning, så overvågningen ikke bliver en del af problemet men en del af løsningen på problemet.

Nye muligheder

Vores løsninger indenfor videoovervågning begrænser sig ikke kun til at forebygge og dokumentere forbrydelser. Ved hjælp af software kan kameraerne for eksempel afsende billeder via e-mail eller SMS, når der er aktivitet på uventede tidspunkt. Kontakt os og hør mere om de nye muligheder med videoovervågning.

Innovative løsninger

Vi brænder for at levere innovative løsninger. For eksempel har vi for nyligt ombygget en beredskabsbil til en mobil overvågningscentral bestående af et 360-graders-kamera, som kan løftes 20 meter op fra bilens bagende. Det er et levende bevis på, at vi kan tænke overvågning i nye baner.

Forskellige typer af kameraer

Det er vigtigt at have en grundig forståelse af det område, der opsættes overvågning i, for at kunne sikre altid brugbare billeder fra de opsatte kameraer. Grundlæggende opdeler man kamera-typerne i identifikation, verifikation og observation. 

Skarpe billeder i lys og i mørke

Både i lys og i mørke er du sikret kvalitetsdokumentation. Vi hjælper også med rådgivning og opsætning af infrarøde kameraer, som gør det muligt at se både personer og handling i selv meget svag belysning. 

De bedste produkter, fra branchens førende leverandører

Tele-Control bruger markedets bedste IP-kameraer. Vi har strenge krav til vores leverandører, og vi vil altid være sikre på, at den færdige løsning lever op til vores kundes krav til kvalitet og sikkerhed. 

"Vi har andre folks indbo stående, mens deres huse bliver bygget om. Derfor skal vi være topsikrede i mod indbrud. Tele-Control udførte opgaven præcis, som det skulle være. Det var en nem proces for os."

 

Steen Funder

Globus Services ApS