Kontorassistent

Selvstændig og struktureret kontormedarbejder søges

Vi er en lille sikringsvirksomhed i Slangerup, som søger en imødekommende og organiseret kontorassistent, der har sans for den gode kundeservice. Lyder det som noget for dig?

En fleksibel arbejdsplads

Hos Tele-Control A/S er vi meget engagerede omkring vores arbejde og arbejdsplads som helhed. Vi går op i, at der skal være en god balance mellem arbejde og fritid. Du vil blive en del af et team, hvor faglig stolthed og gode løsninger for vores kunder er i centrum.

Vi er en blandet flok, som består af 7 kolleger med baggrunde inden for elektrikerfaget, der i fællesskab får hverdagen til at rulle. Til daglig vil du mærke, at tonen er uformel og afslappet, og vi går til hverdagens trummerum med humor og god stemning. Der er hos os mulighed for at tilpasse dine arbejdstider, hvis du har behov for det.

Vi prioriterer også at have en række af sociale arrangementer for at kunne komme hinanden lidt ved i en ellers travl arbejdsdag. Vi holder en sommer- og grillfest og tager gerne på ture i løbet af året. Her kan vi lave alt mellem fisketure, rejser eller Sim Racing.

Dine kommende arbejdsopgaver

Du får en alsidig og afvekslende arbejdsdag med en række forskellige opgaver, herunder:

  • Overblik over kalender, kunder og fakturering
  • Koordinering og administration med dine kolleger. Det bliver primært med Lars, som er ejer og stifter, men også med resten af teamet
  • Løn og bogholderi
  • Hjælpe vores glade og gode kunder, når de ringer ind
  • Diverse ad hoc opgaver

Vi sørger naturligvis for, at du får en god, grundig oplæring i vores systemer, så du bliver klædt godt på til at tage dig af opgaverne og have en god dialog med vores kunder, når de sender mails eller ringer ind. Oftest ringer eller skriver de med hurtige spørgsmål eller for at afgive en ordre.

Din profil

Vi søger en, som er god til at have det store overblik og har en struktureret tilgang til sit arbejde. Du skal være god til at arbejde selvstændigt og ikke have noget imod at arbejde alene. Dine kolleger vil nemlig være ude det meste af en arbejdsdag på opgaver og ordne ting for kunderne. Du har rig mulighed for selv at styre din tid og arbejdsmetode, og det derfor vigtigt, at du kan gå systematisk og detaljeorienteret til dine arbejdsopgaver. Koordinering og planlægning vil foregå i tæt samarbejde med Lars, som er direktør. Det er en fordel, hvis du har erfaring med håndværkervirksomheder – gerne el- eller sikringsvirksomheder.

Selv om dine kolleger ofte er ude på opgaver, så går vi op i at skabe en arbejdsplads, hvor det er hyggeligt og trygt at være. Når vi er på kontoret, tager vi gerne en snak om hverdagen over en kop kaffe, og vi hjælper og støtter hinanden, hvor vi kan.

Lyder det som noget for dig?

Så hold dig ikke tilbage og send din ansøgning og dit CV til lg@tele-control.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejer Lars Graabæk på 2872 7848.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejer Lars Graabæk på 28 72 78 48.

Send din ansøgning og dit CV til
lg@tele-control.dk hurtigst muligt.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag.