Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Brandsikring for erhverv, institutioner og det offentlige

Hos Tele-Control tilbyder vi brandsikring for erhverv, institutioner og det offentlige.

Brandsikring i form af installation af et ABA-anlæg (Automatisk Brandalarmerings Anlæg) er som regel et lovkrav i nybyggerier, skoler, institutioner, virksomheder osv.

Anlægget fungerer således, at et centralanlæg detekterer branden, hvilket udløser en alarm med enten lyd eller tale. Samtidig sendes der automatisk en alarm til brandvæsenet, som rykker ud til branden.

Påkrævet installation af ABA-anlæg

Et ABA-anlæg kan enten været påkrævet af byggemyndighederne og/eller brandmyndighederne, men man kan også vælge at få det installeret frivilligt.

For eksempelvis institutioner, hoteller samt industri- og lagerbygninger på mere end 2000 m2 kan det være påkrævet i byggetilladelsen, men det kan også være påkrævet, hvis bygningen ikke kan opfylde andre brandmæssige lovkrav i Bygningsreglementet.​

Selvom det i nogle tilfælde kan være et lovkrav at have et ABA-anlæg opsat, bringer det også mange fordele med sig, herunder:

  • Nedsat risiko for alvorlig skade på mennesker og værdier i tilfælde af brand
  • Mulighed for at opdage branden hurtigt
  • Advarsel til personer om evt. fare
  • Øjeblikkelig alarmering til beredskab
  • Aktivering af andre sikringssystemer
  • Reduktion af brandskader
  • Reduktion af brandrisikoen, hvilket kan medføre en lavere forsikringspræmie.

Kontakt os for rådgivning omkring brandsikring

Vi har mange års erfaring med brandsikring, og vi kan tilbyde en specialtilpasset løsning, der opfylder jeres behov. Vi står også klar med rådgivning, så I får den optimale brandsikring til den korrekte pris. Ring på telefon 70 40 40 48 eller skriv til vores e-mail info@tele-control.dk.

Få mere ud af dit system

For at kunne få det optimale ud af dit ABA-anlæg kan vi integrere systemet med fx andre brandsystemer, såsom ABV, ABDL, ARS og lignende.

Vi kan ligeså gøre anlægget mere brugervenligt ved at kunne forvarsle personale på stedet direkte på deres telefoner, inden anlægget sender beskeden til brandvæsenet.

Forlæng anlæggets levetid​

Vi tilbyder en årlig gennemgang og vedligeholdelse af dine installationer, hvis du vælger en serviceaftale hos os. På den måde er du sikret mod dyre nedbrud, beskidte linser i kameraet eller batterisvigt, og derudover ved du også, at installationerne fungerer efter hensigten. Ved behov kan vi også rense detektorerne samt foretage en kontroltest af systemet, så det virker, som det skal.

"Tele-Control har leveret vores sikringsanlæg, overvågning og adgangskontrol. Tingene skal virke, og det skal være her og nu. Det er dét, vi har behov for hos os"

Ole Hermansen

Frederikssund-Halsnæs Brand & Redningsberedskab

TELE-CONTROL ApS

CVR: 33050763

Industrivej 21, 3550 Slangerup​