Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Elinstallationer for erhverv og det offentlige

Hos Tele-Control tilbyder vi elinstallationer for erhverv, institutioner og det offentlige, og det gælder blandt andet installationer i forbindelse med:

IHC – intelligent styring af bygningen

Med IHC (Intelligent House Control) er det muligt at fjernbetjene alle elinstallationer i din bygning. Der er både nemt, og så giver det en besparelse på både energi og økonomi.

Installationerne kan styres via smartphone, tablet eller computer og gør det blandt andet muligt at tænde lyset, skrue op for varmen eller aktivere alarmsystemet.

Spar penge med KNX

Vi kan samle alle de tekniske installationer i et moderne KNX-system, der sikrer, at energien bliver brugt på bedst mulig vis.

Det kan give besparelser på helt op til 40 % om året, og et KNX-system koster som regel kun 10-20 % mere end traditionelle elinstallationer. For mange virksomheder kan det derfor være en rigtig god investering.

Kontakt os for kompetent rådgivning

Uanset om I skal have installeret et alarmsystem, videoovervågning eller noget helt tredje, står vi altid klar med kompetent rådgivning, så I får den rigtige løsning, der passer til jeres behov.

Ring til os på telefon 70 40 40 48 eller skriv til vores e-mail info@tele-control.dk.

"Jeg vil helt klart foreslå Tele-Control til dem jeg møder, der har behov for et stykke elektrikerarbejde på grund af deres troværdighed, kvalitet og personerne bag."

Ole Aabel

OBH Ingeniørservice

"Samarbejdet har været en god investering for os."

Steen Funder

Globus Services ApS

TELE-CONTROL ApS

CVR: 33050763

Industrivej 21, 3550 Slangerup​