Tågesikring

En blind tyv kan ikke stjæle

Tågesikring er et af markedets mest effektive midler mod indbrud. Årsagen er egentlig ganske simpel, området fyldes med tåge på få sekunder, og danner derved en tæt sky af tåge i området, hvilket er en stor årsag til at en tyv må opgive sit forehavende og forlade området, De fleste tab sker i de første minutter af et indbrud, hvorfor det netop er vigtigt med denne hurtige reaktion af tåge. Et tågesikringsanlæg begrænser desuden skaderne ved indbrud, og som resultat kan det daglige arbejde hurtigt genoptages efter et indbrudsforsøg.

Tågesikring, som nogen også kalder røgkanoner, er en rigtig god metode til at sikre mennesker og værdier, specielt i kombination med alarm og adgangskontrol.

Tågesikring virker på den måde, at en tågegenerator bliver aktiveret, når indbrudsalarmen går i gang. Når tågesikringen går i gang, sker der det, at røgkanoner sender en tyk sky af tæt tåge ud i rummet. På ganske få sekunder kan de aktiverede røgkanoner fylde hele området med en tåge, der er så tæt, at det er umuligt at se noget som helst, og dermed bliver det meget svært for tyvene at orientere sig i rummet. Det betyder også, at det bliver meget svært for tyvene at stjæle noget, fordi de ikke kan se noget gennem tågen.

​​Din personlig​e sikringspartner​​​

Kontakt os for grundig rådgivning

Vi har mange års erfaring inden for opsætning, servicering og rådgivning omkring alarmsystemer, og vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder, så de får den mest effektive og sikreste løsning, der passer til lige netop deres behov, og som samtidig er til den rigtige pris.

Ring nu

70 40 40 48

Skriv til os

info@tele-control.dk