Om os

Tele-Control

Tele-Control A/S er en dansk sikringsvirksomhed, som løser alle former for elektroniske sikringsopgaver i både virksomheder, institutioner og i det offentlige.

Vi samarbejder altid tæt med dig som kunde for at sikre, at alle behov og forhold tilgodeses. Så bliver din løsning nemlig mest effektiv og sikker langt ud i fremtiden.

Tele-Control A/S er startet af Lars Graabæk i 2010, og har siden starten fokuseret på elektronisk sikring.

Særlige fokuspunkter​

Kvalitet

Sikkerhed

Fleksibilitet

Personlig Service

Afspil video

​Lars Graabæk

Direktør

Lars er stifter og ejer af Tele-Control A/S og samtidig den Autoriseret El-installatør, Certificeret ABA Installatør samt AIA, ADK & TVO Installatør, Du vil se Lars lidt alle steder

Lars kommer fra en baggrund som Elektriker.

Ronald Graabæk

Sikringsnørd

Ronald har været en del af Tele-Control A/S, lige fra den spæde start, Ronald er vores Sikringsnørd, Du vil oftest se Ronald arbejde med CMS, SQL, og sikringsanlæg.

Ronald er uddannet Elektriker og derefter El-installatør, AIA Installatør, TVO Installatør, ADK Installatør.

Henrik Schimmell Hove

Sikringsnørd

Henrik har de sidste år været en solid del af Tele-Control A/S, Henrik er vores skrappe sikringsnørd med primært fokus på AIA/ADK.

Henrik er uddannet Elektriker og er derefter uddannet AIA Installatør.

Kristian Kofoed

Multikunstner

Kristian har de sidste mange år været vores stabile allround montør, Kristian startet hos os som Lærling, og har gennem tiden opbygget et bredt kendskab til Data og Sikringsopgaver, Kristian er alsidig og du vil møde ham lidt alle steder

Kristian kommer fra en baggrund som Elektriker og er senere uddannet indenfor AIA, ADK, TVO & ABA

Matias Mickelsen

Brandnørd

Matias har i mange år været en fast del af truppen, Matias har et bredt kendskab indenfor ABA-verdenen, du vil møde Matias på opgaver der har med brandsikring at gøre.

Matias er uddannet Elektriker og senere uddannet indenfor AIA, ADK, TVO, ABA – men har nu udelukkende fokus på ABA

Oliwer Kurman

Firmaets bedste lærling

Oliwer er vores yngste mand, og som skrevet – den bedste lærling vi har – Oliwer er under uddannelse som Elektriker, men har allerede nu opbygget et stort kendskab til generel sikring.

Du har en chance for at møde Oliwer på alle vores opgaver.

Thomas Sandager

Multikunstner

Thomas har i mange år været en fast del af firmaet, Thomas er pt. Ved at gøre sig klogere indenfor byggestyring, projektering og beregning, og arbejder derfor kun deltid hos os i øjeblikket.

Thomas har en bred viden indenfor El, Data, Styring og Sikring.