Brandsikring

Brandsikring for erhverv, institutioner og det offentlige

Hos Tele-Control tilbyder vi brandsikring for erhverv, institutioner og det offentlige.

Brandsikring i form af installation af et ABA-anlæg (Automatisk Brandalarmerings Anlæg) er som regel et lovkrav i nybyggerier, skoler, institutioner, virksomheder osv.

Anlægget fungerer således, at et centralanlæg detekterer branden, hvilket udløser en alarm med enten lyd eller tale. Samtidig sendes der automatisk en alarm til brandvæsenet, som rykker ud til branden.

Afspil video

Påkrævet installation af ABA-anlæg

Et ABA-anlæg kan enten været påkrævet af byggemyndighederne og/eller brandmyndighederne, men man kan også vælge at få det installeret frivilligt.

For eksempelvis institutioner, hoteller samt industri- og lagerbygninger på mere end 2000 m2 kan det være påkrævet i byggetilladelsen, men det kan også være påkrævet, hvis bygningen ikke kan opfylde andre brandmæssige lovkrav i Bygningsreglementet.​

Selvom det i nogle tilfælde kan være et lovkrav at have et ABA-anlæg opsat, bringer det også mange fordele med sig.

Nedsat risiko for alvorlig skade på mennesker og værdier i tilfælde af brand

Mulighed for at opdage branden hurtigt

Advarsel til personer om evt. fare

Øjeblikkelig alarmering til beredskab

Aktivering af andre sikringssystemer

Reduktion af brandskader

Reduktion af brandrisikoen, hvilket kan medføre en lavere forsikringspræmie

Få mere ud af dit system

For at kunne få det optimale ud af dit ABA-anlæg kan vi integrere systemet med fx andre brandsystemer, såsom ABV, ABDL, ARS og lignende.

Vi kan ligeså gøre anlægget mere brugervenligt ved at kunne forvarsle personale på stedet direkte på deres telefoner, inden anlægget sender beskeden til brandvæsenet.

Forlæng dit anlægs levetid​

Vi tilbyder en årlig gennemgang og vedligeholdelse af dine installationer, hvis du vælger en serviceaftale hos os. På den måde er du sikret mod dyre nedbrud, beskidte linser i kameraet eller batterisvigt, og derudover ved du også, at installationerne fungerer efter hensigten. Ved behov kan vi også rense detektorerne samt foretage en kontroltest af systemet, så det virker, som det skal.

selective focus of firefighter with water hose extinguishing fire on street

​​Din personlig​e sikringspartner​​​

Kontakt os for rådgivning omkring brandsikring

Vi har mange års erfaring med brandsikring, og vi kan tilbyde en specialtilpasset løsning, der opfylder jeres behov. Vi står også klar med rådgivning, så I får den optimale brandsikring til den korrekte pris. 

Ring nu

70 40 40 48

Skriv til os

info@tele-control.dk