Videoovervågning

Installation af videoovervågning for erhverv og det offentlige

Hos Tele-Control tilbyder vi i installation af videoovervågning samt løbende service for erhverv, institutioner og det offentlige. Vi tilbyder én samlet, løsning, hvor vi kan integrere din videoovervågning med adgangskontrol og et alarmsystem for en optimal sikkerhed.

Virksomheder er ofte ekstra udsatte over for indbrud, fordi de typisk har letomsætteligt IT-udstyr og værdifuld elektronik, og fordi tyven i større virksomheder med meget trafik typisk kan færdes uden at blive set.

Vi er specialister inden for effektive videoløsninger til erhvervslivet, og vi står klar til at tilpasse en løsning, der dækker jeres behov.

Afspil video

Vi tager overvågning til nye højder

Vi brænder for at levere innovative løsninger, og vi har eksempelvis lavet installationer i biler, hvor kunden fik en mobil overvågningscentral bestående af et 360-graders-kamera (PTZ), som kan løftes 20 meter op fra bilens bagende.

Vores løsninger inden for videoovervågning tilbyder meget mere end forebyggelse og dokumentation af forbrydelser. Ved hjælp af software kan kameraerne fx sende overvågningsbilleder via e-mail og/eller SMS, når der er aktivitet på uventede tidspunkter.

Få mere ud af dit system

For at kunne få det optimale ud af dit videoovervågningsanlæg kan vi integrere systemet med vores døgnbemandede kontrolcentral.

​Kontrolcentralen vil efter anvisning reagere på, hvad de ser på kameraerne. Vi kan både kombinere en reaktion med en opringning til Politiet til en vægter og anråbe personer, som er uønsket på lokationen.

Vi kan tilbyde en løsning, der passer til jeres behov.

Forlæng dit anlægs levetid​

Med en serviceaftale hos os får du en gennemgang og vedligeholdelse af dine installationer én gang om året. Derved kan du sikre dig mod bekostelige og uhensigtsmæssige indbrud, batterisvigt eller beskidte kameralinser pga. dine elektriske installationer.

Alt afhængigt af dine behov kan vi også rense detektorer samt kontrollere interface og integrationer i dit alarmanlæg, så vi er sikre på, at det virker optimalt.

Forskellige typer ​af kameraer

Det er vigtigt at have en grundig forståelse af det område, der opsættes overvågning i, for at kunne sikre altid brugbare billeder fra de opsatte kameraer. Grundlæggende opdeler man kamera-typerne i identifikation, verifikation og observation.

Skarpe billeder i ​lys og i mørke

Både i lys og i mørke er du sikret kvalitetsdokumentation. Vi hjælper også med rådgivning og opsætning af område belsyning enten som white light eller infrarødt, som gør det muligt at se både personer og handling på selv meget mørklagte områder.

​​Din personlig​e sikringspartner​​​

Vi står klar med kompetent rådgivning omkring videoovervågning

I Danmark har vi en række lovkrav inden for overvågningssystemer, og det er vores erfaring, at over 50 % af alle eksisterende overvågningssystemer ikke overholder disse lovkrav eller direkte er ulovlige.

Vi sørger for at give korrekt rådgivning, så overvågningen ikke bliver en del af problemet, men en del af løsningen på problemet. Vi sørger for, at du får den optimale overvågning til den rigtige pris.

Ring nu

70 40 40 48

Skriv til os

info@tele-control.dk