Tyverisikring

Installation og service af alarmsystemer for erhverv og det offentlige

Hos Tele-Control tilbyder vi installation af alarmsystemer samt løbende servicering for erhverv og det offentlige. 

Vi tilbyder én samlet, løsning, hvor vi kan integrere forskellige enheder på kryds og tværs. Det er dermed muligt at få integreret alarmsystemet med både videoovervågning og et adgangskontrolsystem.

Virksomheder er ofte oplagte mål for indbrudstyve pga. IT-udstyr og værdifuld elektronik, som er let at omsætte. Derudover er der rig mulighed for, at tyven kan begå sig i en større virksomhed uden at blive opdaget.

Vi er specialiserede inden for tyverisikring for virksomheder og kan tilbyde en løsning, der passer til jeres ønsker og behov.

Afspil video

Specialtilpasset løsning der passer til jeres behov

Vi kan programmere alarmsystemet til at reagere på forskellige måder, når alarmen udløses. 

Enten kan alarmen starte en sirene og automatisk tilkalde en vægter, der kommer ud og ser situationen an, eller alarmsystemet kan sende en SMS og/eller ringe til den sikkerhedsansvarlige i virksomheden. 

Forlæng anlæggets levetid​

Med en serviceaftale hos os vedligeholder og gennemgår vi dine installationer én gang om året.​

Derved er du sikret mod dyre nedbrud på dine elektriske installationer, batterisvigt og beskidte kameralinser.

Afhængigt af dit behov kan vi rense detektorerne på dit alarmanlæg eller foretage kontrol af interface og integrationer, så vi er sikre på, at dine systemer virker optimalt.​

Få mere ud af dit system

For at kunne få det optimale ud af dit alarmsystem, kan vi integrere systemet med kameraer. 

Vi kan både programmere kameraerne hen til området, hvor alarmen er gået fra, eller vi kan få vores kontrolcentral til at se på kameraerne, når alarmen er gået. Derfra kan kontrolcentralen tage action på, hvad de ser og enten ringe til Politiet eller anråbe indbrudstyven via en højtaler opsat på stedet. Vi kan tilbyde en løsning, der passer til jeres behov.

Sikkerhedstjek af din virksomhed​

En god sikkerhedsplan indebærer optimale sikringsløsninger for hele bygningen. Vi kan tilbyde en plan med udgangspunkt i dine behov, hvilket kan medføre en øget tryghed i hverdagen. Desuden vil det også spare dig for unødigt besvær ift. låse, nøgler og indgangspartier.

​Vi kan foretage et sikkerhedstjek af din bygning, som udføres i dialog med den sikkerhedsansvarlige for bygningen. Her gennemgår vi sammen de forskellige muligheder.

Vi kan også tilbyde projekteringshjælp i forbindelse med sikkerhedsløsninger. Vores løsninger er omkostningseffektive, gennemtænkte, og så tager de udgangspunkt i din bygnings størrelse, kompleksitet og karakter samt de behov, der udspringer heraf.

​Vi sørger for, at hele projektet kører uden besvær, og vi stiller naturligvis vores rådgivning til rådighed, hvis der er behov for det.

​​Din personlig​e sikringspartner​​​

Kontakt os for grundig rådgivning

Vi har mange års erfaring inden for opsætning, servicering og rådgivning omkring alarmsystemer, og vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder, så de får den mest effektive og sikreste løsning, der passer til lige netop deres behov, og som samtidig er til den rigtige pris.

Ring nu

70 40 40 48

Skriv til os

info@tele-control.dk