Elektriker

Kan du skabe lys i et rum – både som person og elektriker?

Vi søger en frisk elektriker, der har en personlighed, der slår gnister – på den gode måde. Så har du et stort service-gen, trives med serviceopgaver og har en uddannelse som elektriker, så har vi jobbet til dig.

Der er godt gang i hverdagen hos Tele-Control A/S i Slangerup, og derfor skal vi have nye, kyndige kræfter med på holdet. Vi søger derfor en uddannet elektriker, der kan bidrage til at opretholde den gode stemning på arbejdspladsen og ude hos vores kunder.

Hvordan ser hverdagen ud?

Arbejdsopgaverne kommer hovedsageligt til at bestå af udekørende opgaver, hvor du primært vil tage dig af installation og service af mindre el-, teknik- og data-installationer. Som elektriker hos Tele-Control A/S vil du opleve, at der er der gang i hverdagen. Ofte starter den med et kraftigt skud koffein, når du svinger forbi vores kontor om morgenen, eller også kører du direkte ud til vores fantastiske kunder. Vi befinder os oftest i region Hovedstaden, hvor det er erhvervskunder og kommuner, der venter på dig. Du vil aldrig kede dig, for variationen i opgaver og mennesker, du støder på, er varierende, som dagen er lang. Når solen sænker sig, og arbejdsdagen er omme, sætter du kursen hjemad i bilen. Selvstændighed og evnen til at træffe dine egne beslutninger er derfor afgørende. Så er du klar til at erobre dagen?

Hos os har du friheden til at sætte dit eget præg på arbejdstiderne og tilpasse dem efter dine behov. Vi er stærke fortalere for en sund balance mellem arbejde og fritid. Du får muligheden for at skabe din egen arbejdsdag og benytte de metoder, der bedst passer til din unikke stil. Vi tror på, at du er den bedste dommer over, hvordan du får mest ud af din tid og leverer dine bedste resultater.

Der er hos os mulighed for at tilpasse dine arbejdstider, hvis du har behov for det. Vi går op i, at der skal være en god balance mellem arbejde og fritid. Du vil også opleve, at du får mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag og bruge de metoder, der passer til dig.

Vi søger en, som

  • Er udlært elektriker
  • Er imødekommende, smilende og har kundens gode oplevelse i centrum
  • Er tryg ved selvstændigt arbejde og at tage beslutninger selv, da meget af arbejdstiden vil bestå af solo-opgaver
  • Har kørekort (B). Vi stiller en bil på gule plader med automatgear til rådighed
  • Har en ren straffe- og børneattest

Vi sørger naturligvis for, at du bliver klædt godt på og bliver oplært i vores systemer og får en god indkøring. Der er også rig mulighed for efteruddannelse og kurser, hvis du gerne vil udvide dine kundskaber. Vi sørger også for det nødvendige arbejdsudstyr som fx telefon, computer og evt. tablet. Vi bruger elektronisk ordre- og sagsstyring, og alle timer og sager skrives ind via app eller web.

Nørder med personlighed: Vær med til at skabe sikkerhedsløsninger med et smil

Tele-Control A/S består lige nu af 7 nørder, der er eksperter i at jonglere med elektroniske sikringsopgaver. Vi er specialister inden for alt fra AIA, ADK, TVO til ABA/AVA. Vi er ikke bange for at tage fat på selv de mest komplekse udfordringer og levere fantastiske løsninger til vores kunder. Når du træder ind i vores team, vil du straks blive omfavnet af vores faglige stolthed og dedikation til at skabe de bedste resultater. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og er altid klar til at tænke ud af boksen for at finde innovative løsninger.

Men bare rolig, selvom vi er seriøse omkring vores arbejde, er vi bestemt ikke kedelige. Vores hverdag er præget af en afslappet og uformel atmosfære, hvor latteren fylder lokalet. Vi synes selv, at vi har en god humor og en evne til at tackle selv de mest trivielle opgaver med et smil på læben.

Hos os er der også plads til fleksibilitet. Vi forstår, at alle har forskellige behov, så vi giver dig mulighed for at tilpasse dine arbejdstider efter dine personlige ønsker og behov. Så hvis du ønsker at være en del af et team, hvor nørderi møder sjov, og hvor hverdagen er fyldt med spændende udfordringer og glædelige øjeblikke, så er Tele-Control A/S det rette sted for dig!

Lyder det som noget for dig?

Så hold dig ikke tilbage og send din ansøgning og dit CV til lg@tele-control .dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejer Lars Graabæk på 2872 7848.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejer Lars Graabæk på 28 72 78 48.

Send din ansøgning og dit CV til
lg@tele-control.dk hurtigst muligt.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag.